Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar acull l’àgora ciutadana ‘Diàlegs per la convivència: Com volem viure als nostres pobles?

Alcanar acull l’àgora ciutadana ‘Diàlegs per la convivència: Com volem viure als nostres pobles?

| Acció Social
Alcanar acull, el dijous 10 de juny, l’àgora ciutadana ‘Diàlegs per la convivència: com volem viure als nostres pobles?’. ‘Diàlegs per la convivència’ és una acció participativa que recorre tots els municipis de la comarca amb la finalitat de dialogar i reflexionar sobre com volem viure als nostres pobles.

A Alcanar, la sessió tindrà lloc el 10 de juny, a les 19 hores, al Verger de la Mestra Gual i es realitzarà seguint totes les mesures de seguretat per evitar els contagis de la covid-19. En aquesta sessió de diàleg obert per conversar conjuntament, els veïns i veïnes podran expressar-se, ser escoltats i escoltades i enraonar entorn la convivència. A través de la iniciativa es promouran espais inclusius i oberts a la participació de totes les persones, pretenent que es creï un clima de confiança i empatia mitjançant dinàmiques dialèctiques.

L’accióDiàlegs per la Convivència” i l’exposició interactiva “Construïm la Convivència”, forma part d’un procés de coneixement compartit i dinamitzat pel Grup Impulsor de la comarca del Montsià. Està integrat per la tècnica de polítiques migratòries, les dinamitzadores cíviques i les tècniques d'acollida del mateix l’ens comarcal; la tècnica referent de polítiques d’igualtat, migracions i ciutadania dels SSTT-Treball Afers Socials i Famílies; la tècnica referent d’immigració de l’Ajuntament de la Ràpita i professionals de la cooperativa FITES Terres de l’Ebre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar