Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar activa l'operació fred

Alcanar activa l'operació fred

| Acció Social

La regidoria d'Acció Social de L'Ajuntament d'Alcanar, Càritas, la Policia Local i l'equip de serveis socials han activat l'Operació Fred. Aquest dispositiu especial té per objectiu ajudar les persones sense llar o que no disposen de recursos durant els pròxims dies que es preveuen baixes temperatures al municipi.

A partir d'avui, la policia Local d'Alcanar intensificarà el patrullatge per detectar les persones en situació de vulnerabilitat. A més, l
'ajuntament facilitarà un espai de pernoctació amb servei de dutxa, calefacció i menjar calent. En el cas que les persones no accepten el trasllat al lloc de pernoctació, les voluntàries de Càritas oferiran mantes, roba d'hivern i menjar. Per la seua banda, Creu Roja d'Alcanar també dona suport a la iniciativa i oferirà lots de neteja i mantes en el cas que siga necessari. L'operació fred es coordinarà des de la Regidoria d'Afers Socials i Famílies.

Es demana la col•laboració ciutadana
L'Ajuntament d'Alcanar demana la col·laboració ciutadana per tal de poder arribar a tothom que necessite atenció. En cas de detectar persones que passen la nit al carrer, es demana avisar la Policia Local al telèfon 977732144.

L'Ajuntament, per mitjà de serveis socials, centralitza la informació de la ciutadania amb necessitat de ser atesos i manté una coordinació amb l'entitat Càritas. Si les persones s'adrecen directament a aquestes entitats, s'inclouen a la llista centralitzada per la Regidoria d'Afers Socials.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078