Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar aconsegueix més de 5.000 euros per a la Marató de TV3

Alcanar aconsegueix més de 5.000 euros per a la Marató de TV3

| Acció Social

Alcanar ha demostrat, una vegada més, la seua solidaritat amb la Marató de TV3, que enguany se centrava en les malalties minoritàries. En total s'han recollit més de 5317,41 euros, que ja han estat donats a l'organització.

La regidora d'Afers Socials i Famílies, Maribel Ramon, ha definit la xifra aconseguida d'històrica, ja que mai abans s'havia passat dels 4.000 euros: "Em sento molt orgullosa; som un poble solidari, ha quedat demostrat. Joves, grans i menuts s'han mobilitzat, siga organitzant, participant o col•laborant econòmicament per una causa solidària".

Maribel Ramon agraeix a les 36 entitats i associacions culturals, esportives, socials, etc. la seua participació en les activitats organitzades, així com els donatius fets. A Alcanar es van fer 17 activitats diferents mentre que a les Cases sis, realitzades, sobretot, durant els dos caps de setmana previs a Nadal.

La Regidoria va fer una reunió prèvia de coordinació amb les entitats per tal d'organitzar el calendari. "El teixit associatiu va tenir una participació molt activa en l'organització i en les activitats; també va haver-hi entitats i associacions que, a més, van fer donatius en metàl·lic", afegeix.

Joan Roig, alcalde d'Alcanar, també es mostra molt satisfet pel resultat: "Vull donar les gràcies a tot el poble, a tots els veïns d'Alcanar i les Cases que han fet possible aquesta xifra: gràcies per la vostra assistència, per les aportacions i donacions, per la vostra col·laboració i participació".

Al web de la marató, però, s'indica que la xifra recaptada a Alcanar és de 3849,41 euros. Ara bé, hi ha algunes entitats que han fet l'ingrés directe al compte de La Marató i, per tant, la xifra total del municipi és de 5317,41 euros. "Una vegada més, dir-vos que estic orgullosíssima de la meua gent, i mil gràcies a tothom per haver-ho fet possible", conclou la regidora.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat