Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Actes amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Actes amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

| Dona, Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria d'Acció Social i en col·laboració amb diferents entitats del municipi i el Consell Consultiu de Dones, ha elaborat la programació d'activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La celebració institucional del dia 8 de març vol ser un acte reivindicatiu per visualitzar totes les dones que la història ha invisibilitzat i inclourà dos actes a la Cisterna del Vall, un el mateix dia 8 a les 20 h i un altre el dia 11 a les 12 h.

Pel que fa a l'acte institucional del dia 8 de març a les 20 h, la lectura de la declaració institucional anirà a càrrec de l'artista Mercè Barberà. En acabar, se celebrarà la inauguració de l'exposició "Dones artistes oblidades per la història" de l'artista Isabel Jover, que també impartirà la xarrada "Restituint la memòria". Seguidament tindrà lloc la performance "... y Dios resultó ser barón" a càrrec de César Reglero.

El dia 11 de març a les 12 h se celebrarà la cloenda de la programació del Dia Internacional de les Dones amb tallers de creativitat, poesia visual i mail-art a càrrec de César Reglero. L'acte finalitzarà amb la lectura de poesia en clau femenina per part del Consell Consultiu de Dones i d'artistes convidades.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat