Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Acte institucional i de reconeixement un any després dels fets d'Alcanar Platja

Acte institucional i de reconeixement un any després dels fets d'Alcanar Platja

| Alcaldia, Governació

El pròxim 16 d’agost es complirà un any dels fets d'Alcanar Platja. En aquells dies Alcanar i la resta del país van sofrir una de les situacions més complexes dels últims temps.

Les explosions produïdes a la urbanització Montecarlo van causar, a més d’un bon nombre de ferits, danys materials en els habitatges d’un radi d’extensió important. 

En aquest context, els lamentables fets ocorreguts van  trasbalsar el municipi en plenes festes d'Agost de les Cases d'Alcanar.

D'ençà que va succeir la primera explosió, els veïns i veïnes del municipi van mostrar la seua empatia i solidaritat cap als residents d'Alcanar Platja afectats i, posteriorment, cap als agents i treballadors ferits, així com les víctimes de Barcelona i Cambrils. Així mateix, les actuacions dels diversos cossos de seguretat  i emergències durant la primera emergència i en els treballs posteriors de desrunament van fer que la zona afectada tornés a ser segura. 

Per aquest motiu, el pròxim dijous, 16 d’agost, l’Ajuntament d’Alcanar celebrarà un acte institucional per a reconèixer la tasca dels servidors públics i també d'altres organismes, entitats i persones que amb el seu esforç i implicació van fer possible el retorn a la normalitat. 

L'acte és obert a tothom i tindrà lloc, a les 20 h, a la plaça Ramon Pous de les Cases d’Alcanar.

>> Visualitza el video de l'acte institucional i de reconeixement.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat