Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Acompanyar els menuts de casa a través dels contes

Acompanyar els menuts de casa a través dels contes

| Acció Social

El 17 de novembre, al casal cívic Trinitari Bel, se celebrarà la cinquena sessió i última sessió del II cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquest cas, Pep Duran, traginer de contes des del 1978 farà una xerrada, a les 11.30 h, sobre com acompanyar els menuts de casa a través dels contes. A la vesprada, a les 17 h, se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats

Duran està especialitzat en contes infantils i per a adults. Ha exercit com a professor a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i ha estat llibreter durant més de vint anys. Li agrada descobrir els secrets i tresors que amaguen els llibres i explicar-los engrescant a cercar i a observar el que hi ha dins.

Venda d’entrades el mateix dia. Hi haurà servei de guarderia.

Programació

El II cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència" va començar el passat mes de març i també ha comptat amb Alba Padró, experta en lactància, Alba Castellví, sociòloga i autora d'Educar sense cridar, el dietista Julio Basulto i l'entitat Q-Pertin Cultura Interactiva.

L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedeix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078