Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Èxit de la campanya de donació de sang, tot i la crisi del coronavirus

Èxit de la campanya de donació de sang, tot i la crisi del coronavirus

| Salut

La campanya de donació de sang que va tenir lloc ahir, dimarts 6 d'abril, al Centre Cívic d'Alcanar va ser tot un èxit. Tot i la crisi del coronavirus van ser moltes les persones que es van adreçar a donar sang i plasma per a augmentar les reserves.  Els resultats van ser els següents: 96 persones es van apropar, gairebé 90  van donar, entre sang i plasma; 80 persones van donar sang i unes d'altres 8 plasma. Cal recalcar que onze dels donants eren nous. Així mateix, estem molt contents, ja que gràcies als 88 donants de sang i plasma, 248 persones es podran beneficiar. Moltes gràcies.

Aquest cop, no hi va haver cap inscripció al registre mundial de donants de medul·la òssia per a ajudar a qualsevol persona que ho necessite, però seguim endavant.

Els homes d'entre 18 i 30 anys són els donants ideals de medul·la òssia. Totes aquelles persones fins als 40 anys que tinguen bona salut es poden inscriure al registre. Per a fer-se donant de medul·la cal anar a un hospital amb banc de sang o a una campanya de donació de sang.

També pots inscriure't al registre sense fer una donació de sang, ja que només extraient-ne una petita mostra és suficient per a saber la compatibilitat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar