Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Èxit de la campanya de donació de sang, tot i la crisi del coronavirus

Èxit de la campanya de donació de sang, tot i la crisi del coronavirus

| covid-19

La campanya de donació de sang que va tenir lloc el passat divendres al Centre Cívic d'Alcanar va ser tot un èxit. Tot i la crisi del coronavirus van ser moltes les persones que es van adreçar a donar sang i plasma per a augmentar les reserves. El Banc de Sang va fer una crida per a mantenir el ritme de donacions que durant l'epidèmia continuen sent necessàries. Més ara que s'han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. La doctora Núria Vilanova ha explicat que van ser gairebé 80 les persones que van donar, entre sang i plasma. Onze dels donants eren nous.

Entre les donacions també hi va haver una inscripció al registre mundial de donants de medul·la òssia per a ajudar a qualsevol persona que ho necessite.

Els homes d'entre 18 i 30 anys són els donants ideals de medul·la òssia. Totes aquelles persones fins als 40 anys que tinguen bona salut es poden inscriure al registre. Per a fer-se donant de medul·la cal anar a un hospital amb banc de sang o a una campanya de donació de sang.

També pots inscriure't al registre sense fer una donació de sang, ja que només extraient-ne una petita mostra és suficient per a saber la compatibilitat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat