Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Jornada de portes obertes FutbolNet de Fundació Barça

Jornada de portes obertes FutbolNet de Fundació Barça

| Esports

Alcanar és un dels municipis catalans que participa en el programa d’inclusió de la Fundació Barça que utilitza la metodologia FutbolNet amb l'objectiu d'utilitzar el futbol com a eina per a fomentar valors entre els jóvens a través d'una metodologia pedagògica nova. La Regidoria d'Esports ha arribat a un acord de col•laboració amb la Fundació Barça per a implementar el programa durant aquest curs com a activitat extraescolar.

El programa ha començat aquest mes de novembre i s'allargarà fins al maig de 2018. Els tallers tenen lloc els dilluns i divendres, de 15.45 a 17.45 h, a la Fanecada. Els coordinadors locals del projecte animen els jóvens del municipi a participar en una sessió sense cap compromís per a poder decidir després si s'incorporen al projecte. En aquest sentit, el pròxim divendres, 15 de desembre, a les 15.45 h, es farà una jornada de portes obertes a la Fanecada, amb pica-pica posterior, per a donar a conèixer el projecte als jóvens canareus i al conjunt de la ciutadania.

De moment a Alcanar hi participen 22 xiquets i xiquets de 12 a 16 anys, però les inscripcions encara són obertes. L'organització espera arribar als 40 participants, el nombre màxim permès per l'organització.

L'activitat esportiva que planteja FutbolNet no està concebuda en clau competitiva sinó com un element de socialització, de coneixement dels altres, d'educació afectiva i relacional. FutbolNet es divideix en tres temps. En el primer temps els jugadors i jugadores dialoguen de forma autònoma i arriben a acords sobre el comportament i les regles de joc durant el partit de futbol. En el segon temps es juga el partit. I en el tercer temps els jugadors avaluen el compliment dels acords pactats i defineixen el resultat del partit.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat