Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Concert de Santa Cecília 2017

Concert de Santa Cecília 2017

| Concert

La Banda Municipal de Música d'Alcanar té previst realitzar concert de Santa Cecília 2017 el pròxim dissabte, 25 de novembre, a les 19:30h, al Centre Cívic d'Alcanar (C/ Ramon i Cajal, 45). 

"La Banda Muicipal de Música d’Alcanar celebra el cap de setmana del 24 al 26 de novembre, la Festa de Santa Cecília. El concert que oferiran la Banda Juvenil de l'EMMA, la Coral de l'Institut Sòl de Riu i la Banda Municipal d’Alcanar, serà l’acte principal dins de la tradicional celebració de la patrona dels músics. Enguany la Banda els convida a fer un viatge a través de la música dels videojocs més mítics de diverses generacions. Altres activitats musicals com la cercavila de recollida dels nous músics, la diana musical i la resta d’activitats lúdiques, esportives i festives, completen la programació d’un cap de setmana de convivència intergeneracional intensa. Els convidem al tradicional Concert, i a que es sumin amb la Banda a celebració de la nostra patrona Santa Cecília!"  Consulta el programa.

Organitza: Ajuntament d’Alcanar. Interpreten: Banda Juvenil de l'EMMA, Coral de lnstitut Sòl de Riu i Banda Municipal de Música d’Alcanar. Col.laboren: Escola Municipal de Música d’Alcanar, AMPA Escola Municipal de Música d’Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat